آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server
با یکی دیگر از مقالات آموزش Sql Server در خدمت شما کاربران گرامی هستم. در این مقاله با عنوان آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server قصد دارم نحوه ایجاد دیتابیس در Sql Server را به دو شکل به شما آموزش بدهم.
روش اول ایجاد دیتابیس :
در ابتدا آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server با استفاده از Wizard را فراخواهیم گرفت. برای این منظور در ابتدا Sql Server را اجرا نمایید. از قسمت Object Explorer روی نام DataBases کلیک راست کرده و گزینه New DataBase را انتخاب نمایید.
در پنجره New Database و در قسمت DataBase Name نام دیتابیس خود را مطابق تصویر وارد نمایید. همانگونه که مشاهده می فرمایید در قسمت DataBase files آدرس فایلهای mdf و ldf دیتابیس شما نمایش داده می شود که بهتر است آدرس پیش فرض را قبول کنید. این آدرسها در زمان نصب Sql Server تایین شده اند. و اما در ادامه آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server به سربرگ Optionsبروید و در آنجا گزینه Recovery Model را برابر با Full و گزینه Collation را برابر مقدار Arabic_CI_AI انتخاب نمایید. با سایر گرینه ها کاری نداریم.
روی دکمه Ok کلیک کنید تا دیتابیس شما ایجاد شود. اکنون شما می توانید در قسمت Object Explorer و با باز کردن Databases دیتابیس جدیدی را که ایجاد کرده اید را مشاهده بفرمایید.
روش دوم ایجاد دیتابیس :
اما در ادامه مقاله آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server به روش دم ایجاد دیتابیس یعنی با استفاده از دستورات T-Sql می پردازیم. سینتکس کلی ایجاد دیتابیس با استفاده از دستورات Sql را در ساده ترین حالت زیر مشاهده بفرمایید :
Create DataBase DataBase_Name
در این دستور یک دیتابیس با مقادیر پیش فرض ایجاد خواهد شد. دقت نمایید که مقادیر پیش فرض مثل حجم دیتابیس و … از دیتابیس سیستمی model گرفته می شود.
اما اجازه دهید در ادامه آموزش ایجاد دیتابیس در Sql Server با شکل کامل تر و حرفه ای تر ساخت دیتابیس با استفاده از دستورات T-Sql آشنا شویم.
همانگونه که در تصویر بالا مشاهده می فرمایید دستور کامل ایجاد دیتابیس در Sql Server به شکل بالا می باشد. اما معمولا نیازی به استفاده از دستور کامل نمی باشد و با همان شکل ساده نیز می توانید دیتابیس خود را ایجاد نمایید.
فرم کامل ایجاد دیتابیس در Sql Server
Create DataBase AspCoreDB
On (Name = ‘نام منطقی فایل دیتابیس’ , FileName = ‘نام و مسیر فیزیکی’, Size = ‘حجم فایل’,
Filegrowth = ‘میزان افزایش حجم فایل’ , MaxSize = ‘حداکثر حجم فایل’)
Log On (Name = ‘نام منطقی فایل log’, FileName = ‘نام و مسیر فیزیکی فایل log’, Size = ‘حجم فایل لاگ’
, Filegrowth = ‘افزایش حجم فایل’, MaxSize = ‘حداکثر حجم فایل’)
امیدوارم که از این مقاله نیز راضی بوده باشید.
لطفا نظرات خود را به صورت کامنت برای ما بفرستید.
سعید بحرانی فرد
سلام خسته نباشید ببخشید برای من قسمت object explorer بالا نمیاد و نمیدونم از کجا دیتابیس بسازم میشه راهنماییم کنید
با سلام
سوالات برنامه نویسی خودتون رو میتونید از طریق پرس نت مطرح بفرمایید